
Pandekager med kakao og pistaciecreme
Hvem kan ikke lide pandekager? Jeg er normalt stor fan af crêpes, som jeg laver i sød eller salt udgave. Men i dag handler det om de tykke amerikanske pandekager! De her kan endda spises med god samvittighed, da de er lavet med kakao, banan, havregryn og tilberedt i kokosolie. Dette er ikke dine typiske guilty pleasure pandekager.
Okay, lad os tale toppings! Når jeg rigtig skal forkæle migselv, så topper jeg mine pandekager med friske bær, kakaonibs og denne her fantastiske creme af ristede pistacienødder fra min lille yndlings specialbutik Oliviers & Co. Få den her!
Ingredienser
- 2 bananer, modne
- 3 æg
- 1 dl havregryn, blendet
- 1 dl hvedemel
- 2 spsk kakao
- 1/2 tsk bagepulver
- Vaniljeekstrakt
- Salt
- Toppings
Metode
- Mos bananer med en gaffel og bland det med pisket æg.
- Tilføj havregryn, kakao, bagepulver, vaniljeekstrakt og et knivspids salt. Rør ingredienserne godt sammen.
- Tilføj mel, lidt ad gangen. Det er ikke sikkert at du skal bruge det hele!
- Opvarm lidt kokosolie på en pande. Tilføj 3 spsk af pandekagedejen og fordel det forsigtigt ud på panden. Steg pandekagen på hver side.
- Top pandekagerne med ristet pistaciecreme fra Oliviers & Co., kakaonibs og friske bær.
